به گزارش خبرگزاري مهر به نقل ازاين روزنامه، منابعي در جنبش حماس اعلام كردند كه اطلاعات موثقي درباره دست داشتن شماري از رهبران جنبش فتح(كه در انتخابات 25 ژانويه در رقابت با حماس شكست خورد) در نقشه اي براي به شكست كشاندن دولت جديد به رياست اساعيل هنيه در اختيار دارند.
اين منابع اعلام كردند كه هدف از اين نقشه، در عمل كودتا عليه دولت جديد و وادار كردن آن به استعفا است .
اين منابع اعلام كردند كه براساس اطلاعاتي كه در دست دارند، توافقي براي سوء استفاده از شماري زيادي از افراد فرصت طلب در گردانهاي الاقصي و ديگر گروههاي مسلح واسبته به جنبش فتح در سازماندهي تظاهرات اعتراض آميز بر ضد دولت به زعم اينكه آنها در ارگانهاي دولتي، وزارتخانه ها و مقرها جايي ندارند، به دست آمده است.
اين منابع اعلام كردند كه اين رهبران درعمل شمارزيادي از اتحاديه هاي صنفي را به سازماندهي اعتصابات به بهانه بهبود شرايط كاري تحريك كرده اند، اعتصابي كه رانندگان تاكسي درنوار غزه به راه انداختند با تحريك مستقيم اين رهبران صورت گرفت.
اين منابع افزودند كه رهبران فتح از تنگناي اقتصادي و شرايط سختي كه مردم با آن روبرو هستند(به سبب تحريمهاي مالي غرب) براي تحريك آنها بر ضد دولت جديد به رياست حماس سوء استفاده مي كنند.
به گفته اين منابع، توانايي دولت براي تعامل با پديده هاي ازهم گسيختگي امنيتي كه سبب بروز آن طرفهاي دست پرورده فتح است، بسيار محدود است، زيرا اين شك وجود دارد كه دستگاه هاي امنيتي به سبب سلطه فتح بر آنها،از دستوراتي كه وزارت كشور براي مقابله با اين پديده ها صادر مي كند، پيروي نكنند.
در مقابل به گفته اين منابع، دولت جديد به رياست حماس نمي تواند از گردانهاي عزالدين قسام شاخه نظامي حماس براي ايجاد حالت تعادل استفاده كند، زيرا اين امر سبب مشروعيت بخشيدن به حالت نابساماني امنيتي از سوي دولت مي شود.
منابع الشرق الاوسط اعلام كردند : وضعيت حساسي كه دولت جديد به رهبري حماس در آن قرار گرفته است، سبب آن شده است تاز بار ديگر از كميته پيگيري نيروهاي اسلامي و ملي كه تمام گروههاي فلسطيني به منظور بررسي مظاهر و پديده هاي ازهم گسيختگي امنيتي در آن جمع شده اند، كمك بگيرد، كه نظير اين مسئله درپي بروز درگيري ميان نيروهاي كميته هاي مقاومت مردمي و منتسبان به دستگاههاي امنيتي فلسطيني پس از ترور خليل القوقا فرمانده گردانهاي ناصرصلاح الدين شاخه نظامي كميته هاي مقاومت مردمي روي داد.
چندي پيش نيز منابع حماس فاش كردند كه آمريكا فشارهايي را بر سازمانهاي داخلي شاغل در كرانه باختري و نوار غزه مي كند تا در طرح وتوطئه اين كشور براي به شكست كشاندن دولت جديد فلسطيني به رهبري حماس مشاركت كنند.
منابع حماس به روزنامه الشرق الاوسط گفته بودند كه نشانه ها و قرائن زيادي به اين اشاره مي كند كه دولت آمريكا در دادن كمكهاي مالي هنگفت به سازمان هاي داخلي جدي است تا آنها را وارد رقابت با دولت جديد (به رهبري حماس) براي ارائه خدمات به شهروندان فلسطيني وارد كند.
غرب در پي پيروزي حماس ادامه كمكهاي مالي به فلسطيني ها را به شرط تحميلي مشروط كرد: اينكه حماس رژيم نامشروع اسرائيل را به رسميت بشناسد،از مقاومت دست بردارد و با توافقنامه هاي امضا شده ميان تشكيلات خودگردان و اسرائيل موافقت كند.
حماس با رد اين شروط تحميلي تاكيد كرده است هرگز از اصول و آرمانهاي ملت فلسطين دست برنخواهد داشت و براي تامين نيازهاي مالي خود از كشورهاي اسلامي و عربي كمك خواهد گرفت.
خالد مشعل رئيس دفتر سياسي جنبش حماس اعلام كرد كه مخالفت با به رسميت شناختن اسرائيل يك حق بديهي و آشكار است.
نظر شما